Dom > O nama

Thinkrock Stone


Thinkrock Stone je oduševljen što vam nudi više od 15 godina najboljeg iskustva u materijalima od kamena od kamena od kamena. Sva izradnja se odvija u našim vlastitim objektima, osiguravajući našim kupcima da primaju najviši kvalitet usluga po najkonkurentnijim cenama.


Thinkrock Stone je kompletni servisni mermer, granit, bazalt, peščarnica, proizvođač kamena za izradu kamena, stvarajući izvor "one stop shop" za vaše projekte na otvorenom i unutarnjem prostoru.


Naše usluge obuhvataju SAD, Kanadu, Australiju, UAE, Katar, Singapuru, Maleziju itd. Već smo stavili naše ime na snabdevanje mnogim projektima, poput Charles Perkins Centra na Sidnejskom univerzitetu, Abu Dhabi aerodromu, Zayed University Campus Development, Index tornja, D1 Tower itd.

marble granite projects 1.jpg

Kvalitetno izrađivanje, konkurentna cena i vremenski raspored su prioritet u Thinkrock Stone. Obraćamo pažnju ne samo na najfinije detalje vašeg projekta, već i na vaš raspored i bezbrižnost; želimo da budete uvereni da je vaša investicija završena onako kako želite, na vreme i sa najvišim kvalitetom u industriji.

marble granite slabs production process 1.jpg


Thinkrock Stone svakom kupcu pruža personalizovanu uslugu korisnicima i garantuje sve naše poslove. Ponosimo se na našu umjetnost u fabrici, našoj reputaciji i zadovoljnim kupcima.


Slobodno posetite naše fabrike da saznate više o našem procesu, upoznajte naše osoblje i naučite kako možemo pomoći u uspješnosti Vašeg projekta. Naš talentovani tim profesionalaca je spreman da vam služi.

natural stone quarry.jpgstone material factory.jpg

our stone display fairs.jpgstone quality guarantees.jpg