Dom > O nama > Naša fabrika

ourfactory.jpg

Naša fabrika je opremljena najnaprednijom proizvodnom opremom u industriji: proizvodna linija za automatsko valjanje velikih ploča, CNC automatska linija za lepak za prskanje, proizvodna linija za super vruće presovanje, deformirana linija za proizvodnju ploča i razne pomoćne opreme, oprema za ispitivanje kvaliteta.

Razvoj proizvoda i proizvodnja zasnovani su na zreloj evropskoj tehnologiji i proizvodnom procesu, realizaciji kompozitne ploče godišnje proizvodnje: 600000 ㎡, energetski štedni proizvodi godišnje proizvodnje: 600000 Lm.

Trenutno je naša fabrika prošla nacionalnu sertifikaciju visokih i novih tehnologija i osvojila listu desetog industrijskog proizvoda u kvanzhouu.

Naši proizvodi uglavnom uključuju ploču od soje, sendvič ploču, štednju energije, metalni plafon itd.

Proizvodi pokrivaju dekoraciju zidova zavesa, unutrašnju dekoraciju, zidno tijelo, metalni plafon, senčenje zgrada, specijalnu dekoraciju, kao što su: izolacijski zvuk apsorbujući ukrasni zid sa integracijom, integracijom funkcija, inteligentnim sistemom za kontrolu sjenila itd.

Osvojili smo nekoliko nacionalnih patenata, nezavisno istraživanje i razvoj proizvoda kao što su aluminijumski sat sa pločastim snopom, sistemi za plafon koji upijaju zvuk, plosnati šavovi, suvi tip zaptivnih ploča sa vanjskim zidom i instalacijski sistem plafona vjetrogeleta kao što je patent.

Fabrika je shvatila iz perspektive korisnika, kako bi kupcima pružila potpuna prilagođavanja rješenja, bio je na aerodromu Tianjin Binhai, brzom tranzitnom sistemu BRT autobusom, metrou Melbourne, Kunmingu univerzitetu nauke i tehnologije, tianjin meijiang kongresu i izložbenom centru, chengdu big rubik kocke projekata kao što su izvođenje umetničkog centra sa najboljim tehničkim rješenjima.