Dom > O nama > Naš proizvod

ourproducts.jpg

1. Mi možemo obezbediti dizajn, obradu različitih vrsta proizvoda sa satom panela. Materijali su kamen, drvo, staklo, tekstil, metalni, mineralni i drugi materijali, naši tipovi proizvoda su panel od aluminijuma, zakrivljeni sat sa satomom, panel od kamenih sokova, sendvič mineralne vune, nijanse prozora, akustične ploče, sunčane nijanse, fiberglass panele.

2. Naši proizvodi se mogu široko koristiti u individualnim stambenim i komercijalnim projektima u unutrašnjoj i vanjskoj dekoraciji, kao i na velikim kvadratnim, cestovnim i uređenim radovima.

3. Mi možemo prihvatiti bilo koji personalizovan proizvod sa pločama od soje, sve dok klijent pruža bilo kakav dizajn slike ili crteža, mi u osnovi možemo pružiti kupcima proizvode.

4. Mi možemo pružiti logističku uslugu skoro svim lukama u svijetu i većini zemalja i regija u službi od vrata do vrata.

5. Pružamo online konsultantske usluge, tako da korisnici mogu dobiti dovoljno informacija u prvom trenutku.

6. Izgrađujemo snažnu bazu podataka o kupcima kako bismo olakšali svim korisnicima preko korisničkog imena da upravljaju njihovom evidencijom razmjene i transakcija.